Ezen a weboldalon autóbérléssel és bérbeadással kapcsolatos segédanyagokat, és oktatóanyagokat jelentetünk meg.

Figyelem: Autóbérléshez kattints ide! Ha bérbeadó vagy és a járműveidet szeretnéd feltölteni, illetve kezelni, itt tudsz bejelentkezni: sinexrent.com!

Rólunk

 
 

 

Mi a SinexRent?


A SinexRent az nem csak egy jól hangzó márkanév. E mögött sokkal több van. A szó pontos jelentése: Social Intelligent Xpert Rental, vagyis magyarra fordítva Közösségi Intelligens Szakértő Bérlés. Nézzük, hogy mi van a szavak mögött.

 

Social (Közösségi)

Mitől közösségi? A SinexRent céljainak egyike az ügyfélközpontú hozzáállás, az ügyfélközpontú kiszolgálás. Bérlőként a legtöbb támogatást a rendelkezésedre bocsátjuk, hogy a céljaidnak legmegfelelőbb eszközt ki tudd választani a bérelhető járművek sokaságából. Ráadásul ez ne járjon hatalmas költségekkel és nagy időráfordítással számodra. Abban is segítséget kapsz, hogy láthatod azt, hogy a barátaid, ismerőseid, vagy idegenek, akik esetleg használták már valamely bérbeadó szolgáltatását, milyen véleménnyel voltak róla, hogyan értékelték, így még nagyobb biztonsággal és kisebb meglepetési faktorral tudsz bérelni. Szolgáltatásunk nem csak online érhető el, hanem munkatársaink telefonon is a rendelkezésedre állnak. Bérbeadóként is sok segítségre számíthatsz. A SinexRent segítségével számíthatsz arra, hogy megszűrt, mások által már megismert bérlőkkel találkozz, akikkel a bérbeadás simán és zökkenőmentesen fog zajlani. Ez a valódi közösségi járműbérlés.

 

INtelligent (Intelligens)

Egy speciális szoftvert fejlesztettünk ki a számodra. Azért, hogy a bérautó választást minél inkább könnyűvé és gyorssá tegyük neked. Olyan funkciókat fejlesztettünk bele, amik többek között a hozzád legközelebbi bérbeadók kikeresését teszik lehetővé, láthatod a Facebook ismerőseid által, és más bélők által írt véleményeket, vagy azt, hogy valamely bérbe adó esetleg közvetlen ismerőse e egyik barátodnak, így a barátaid is a segítségedre lehetnek a bérelendő jármű kiválasztásánál. Ha a minőség és a kiszolgálás nem a legfontosabb, hanem az ár alapján döntesz kizárólag, az sem baj, hisz az intelligens kereső segítségével a bérlési időszakra a legjobb ajánlatokat tudod kiválasztani magadnak.

Bérbeadóként is újdonságokra számíthatsz. Maximális segítséget kapsz arra vonatkozóan, hogy a bérbeadás egyszerű és biztonságos és természetesen profitos üzletág legyen számodra. A cél, hogy az autód pénzt vivő eszközből pénztermelő géppé változzon. Legyél már működő bérbeadó vállalkozás, vagy csak egy magánszemély, vagy egy bajba jutott devizahitellel terhelt autótulajdonos, a SinexRent segítségével egy új dimenzió vár, valódi segítő kezet nyújtunk feléd. Nemcsak megbízható bérlőkkel árasztunk el téged, nemcsak a bérbeadási piac fortélyaival ismertetünk meg, hanem olyan extra szolgáltatásokat is kínálunk, amik a bérbeadási kockázatod minimalizálják, és a bérbeadásból származó nyereséged maximalizálják.

 

EXpert (Szakértő)

Nemcsak egy bérelhető járművet kínálunk részedre. A SinexRent segít abban, hogy azt kapd, amit ígérnek részedre. Bérlőként sajnos - főként az internet elterjedésével - sok meglepetésben lehetett eddig részed. Vannak bérbeadók, akik egy szép design fotóval csábítják a bérlőket, majd a helyszínen szembesülsz azzal, hogy egy kivénhedt csotrogányt ajánlanak valójában, aminek ráadásul lóg a bele is. Több ezer bérlővel kerültünk kapcsolatba már eddig, és még számunkra is igen meglepő történeteket hallottunk. De a legfontosabb a BIZTONSÁGOD. Egy autó műszaki állapota sokkal fontosabb a külső megjelenésénél. A TE testi épséged és a családod, barátaid testi épsége kiemelkedően fontos számunkra. Emiatt a SinexRent világában nemcsak a bérbeadókat értékeled, hanem a bérelendő járművet is. A bérelendő járműről is látod, hogy a korábbi bérlők milyen tapasztalatokat szereztek. Így a bérlést biztonságossá tesszük számodra.

Bérbeadóként is a segítségedre vagyunk és tudást, tapasztalatot biztosítunk részedre. Pontosan láthatod, hogy egy adott bérjárműved mennyi nyereséget termelt, "mit hozott a konyhára." Komoly oktatási anyagot kapsz arról, hogy mit tudsz tenni annak érdekében, hogy ne okozzanak a bérlők kárt részedre, és a bérbeadás biztonságát kiemelt magasságokba emeld. Több tucat, hosszú évek tapasztalatával rendelkező bérbeadó tudását gyúrtuk egybe, mindezt kiegészítettük a saját több tízezres darabszámú bérbeadásaink alatt szerzett ismeretekkel, így ebben az iparágban egy egyedi, nagyon nagy értékkel bíró, és a jelenlegi profitodat nagyban megemelő ismeretanyagot kapsz. És ami a lényeg! Ez nem elméleti cucc! Maximálisan gyakorlati. Vagyis amit nyújtunk, azt holnaptól te is alkalmazni, használni tudod.

 

Rental (Bérlés)

Ez az a hely, ahol járművet bérelhetsz. A TE saját igényeid és elvárásaid szerint, a célodnak legmegfelelőbben. Amit nyújtunk:

Autóbérlés országosan, az általad megjelölt földrajzi körzetekre szűrve. Persze a neked fontos szempontokat is meg tudod adni. Legyen szó a bérautó fogyasztásáról, a szükséges kiegészítőkről (vonóhorog, gyerekülés, navigáció, stb..), a felszereltségéről, műszaki állapotáról, a szükséges kaució mértékéről, a bérbeadó által kínált kedvezményekről, és persze az árról.
A szükséges méretet is könnyen megadhatod és beállíthatod, hogy például 7 személyes, 9 személyes vagy nagyobb kisbuszt keresel. Ha nem elég a kisbusz méret, akkor itt megtalálod a buszbérlést is.

1 napos bérlés. Ha csak rövid időtartamra keresel bérautót, akkor erre is rá tudsz keresni. Akár fél napos bérlésre is lehetőséged van.

Kombi autó bérlés, luxus autó bérlés, amerikai autó bérlés, limuzin bérlés, retro autó bérlés, terepjáró bérlés, kabrió autóbérlés is téged vár.

De áruszállítóként is gondolunk rád. Teherautó bérlés, furgon bérlés, kisteherautó bérlés, Hűtőautó bérlés, Iveco bérlés, Ducato bérlés, Kamion bérlés is a választékban. Nemcsak sokféle fotóval, hanem részletes keresési, szűrési feltételekkel is a segítségedre vagyunk, hogy a legmegfelelőbb méretű és tulajdonságú járművet megtaláld.

 

A Csapat

 

A Diszpécserek: Telefonon velük tudsz beszélni, ők várják a hívásod, a füstjeleid, emailjeid, üzeneteid, kívánságaid. Azért léteznek, hogy segítsenek neked. Vedd fel a kapcsolatot velük bátran. Ők a valódi köldökzsinór a bérlők és a bérbeadók közt. Biztosítják a folyamatos személyes kiszolgálást részedre. Rájuk mindig számíthatsz.

Ági

Mirjám

Orsi

Enikő

Edi

Anna

Zoli

Közönségkapcsolati felelős: Legyél leendő bérbeadó, bérlő, vagy bárki a való életből, a Közönségkapcsolati felelőssel nagy valószínűséggel kapcsolatba fogsz kerülni. Különösen fontos számára az, hogy a segítségedre legyen és az élethelyzeted kihívásait, problémáit, esetleges nehézségeit minél gyorsabban, és hatékonyabban tudjad kezelni. Ehhez biztosít muníciót és professzionális eszközök széles skáláját részedre, annak érdekében, hogy valódi Jedi legyél, akin a sötét erők nem találnak fogást.

Laci

Pénzügyi asszisztens: Biztosítja a precíz, naprakész pénzügyi nyilvántartásokat, megvalósíttatja a felhasználók részéről a magas szintű pénzügyi fegyelmet.

Berni

Járművédelmi Specialistánk: A bérautók védőernyővel történő ellátásáról gondoskodik annak érdekében, hogy egy zsivány bérlő se tudjunk kárt okozni a Bérbeadó járművében.

Tamás

Az Alapítók:

Laci:

Az ötletgazda. Laci ötlete volt a SinexRent rendszer. Az első pillanattól kezdve azon dolgozik, hogy az ügyfélkiszolgálás a legmagasabb szintű legyen. Legyél akár bérlő, vagy bérbeadó, a szolgáltatás amit kapni fogsz, emlékezetes lesz számodra. A bérbeadáson, bérlésen kívül sok-sok szolgáltatást hozott létre a SinexRent ügyfelei számára annak érdekében, hogy valódi segítséget kapj. Több száz bérlést kezelt le saját maga telefonon, így pontosan tudja mire van szüksége a bérlőknek és a bérbeadóknak. E mellett a cég stratégiai felépítését és stabil pénzügyeit is felügyeli, így a működés és a szolgáltatás alapjai megingathatatlanok. Kiváló és nagyon eredményes tárgyalástechnikájának köszönhetően a lehető legelőnyösebb árakat és feltételeket élvezheted a szolgáltatási palettában.

 

Dénes:

Rendszer építő szakember. Számos nagyvállalat, ismert és népszerű járműgyártó cég vállalatirányítási rendszere köszönhető neki. Ő felügyeli a SinexRent technikai stratégiáját, a működési folyamatok átláthatóságát, de sokrétű tudásának köszönhetően a fejlesztési feladatokban is kiemelt részt képvisel. Időgazdálkodásból van mit tanulni tőle, mert a céges feladatai mellett a 4 kislányából álló családja és felesége is kiemelt figyelmet kapnak tőle.

 

Máté:

Szoftverfejlesztő, programozó szakember. A SinexRent technikai hátterét és műszaki tudását az ő vezetésével és szakértelmével vezetett, és irányított csapat hozta létre. Az újabb és újabb technikai áttörések és fejlesztések is az ő irányítása alatt történnek. Azon túlmenően, hogy kiváló számítástechnikai szakember, jó humora is van, így az unalmas céges megbeszélések kiemelkedő hangulatáról mindig gondoskodik. :)

 

Gábor:

Feladatai közé tartozik, hogy az emberek megismerjék a SinexRentet, és ezzel a mindennapjaik probléma mentesebbé váljanak. A közösségi bérlés népszerűsítésén kívül oroszlánrészt vállal abban, hogy a SinexRent csapat olyan szakemberekkel és elhivatott társakkal gazdagodjon, akik szívügye az, hogy megkapd a megfelelő szolgáltatást, amire szükséged van, vagy lehetőleg annál is többet. Elemzései, felmérései a SinexRent küldetésének alappillérei, mely nélkül a SinexRent csak elméleti ötlet maradt volna.

 

Hogyan tudod felvenni a kapcsolatot velünk?

A SinexRent postacíme:

Social Intelligent Xpert Rental Ltd. - The Courtyard 30 Worthing Road, Horsham, RH12 1SL, United Kingdom
Cégjegyzékszám: 08645107, Adószám: 1419521405

Sinexrent Kft -  3043 Egyházasdengeleg, Rákóczi út 40.
Cégjegyzékszám: 12-09-009510, Adószám: 23764060-2-12

 

A SinexRent e-mail címe:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Forró drót:

+36/1 445 4213