Ezen a weboldalon autóbérléssel és bérbeadással kapcsolatos segédanyagokat, és oktatóanyagokat jelentetünk meg.

Figyelem: Autóbérléshez kattints ide! Ha bérbeadó vagy és a járműveidet szeretnéd feltölteni, illetve kezelni, itt tudsz bejelentkezni: sinexrent.com!

Állások

Amit mi itt építünk....

Léteznek csupán melóhelyek, ahová robotként bejárnak az emberek dolgozni, vagy időt tölteni, esetleg a magánügyeiket elintézni. Nálunk másképp folyik az élet. A SinexRent csapat tagjai egy küldetést teljesítenek. A napi munkavégzésükkel valódi segítséget és támogatást biztosítanak az ügyfelek részére. Nemcsak a napi problémáit kezelik és segítik megoldani a bérlőknek és bérbeadóknak, hanem családok százainak életét mentik meg adott esetben. Bajba jutott devizahiteles autótulajdonosokat mentenek meg, családok tömegeit juttatják plusz bevételi forráshoz, mini családi vállalkozásokat segítenek biztonságosan és nyereségesen elindulni, valódi segítő kezet nyújtanak. Ez felelősségteljes küldetés, ami nem mindenki számára teljesíthető. Tartozz te is a kiválasztottak közé!

 

A valós életben is összehozza az embereket....

A való élet néha személytelen és zord. Teli zaklatottsággal, tüskékkel, ármánykodással, átverésekkel.  De létezik egy másik dimenzió, egy ellenpólus. Az ügyfelek tényleges megsegítése és a személyes kiszolgálásuk, a korrektség és megbízhatóság örömöt, megkönnyebbülés, nyugalmat csempész az életük apró pillanataiba. Az idő elteltével ez a sok-sok apró pozitívum egy állandó folyammá áll össze, aminek a hatása a külvilágban is tükröződik. Egy nem megfelelően kiszolgált ügyfél, lehet hogy ingerült lesz a kislányával. Viszont egy valódi kiszolgálást kapott apuka, az mosollyal és megértéssel fogadja az épp türelmetlen kisfiát.

Elégedett ügyfél

 

Oldd meg

Biztosan láttál már üveges tekintetű, fásult munkaerőt, aki gépként teljesítette az idejét az adott munkakörben. Mi mást képviselünk. Tisztába vagyunk egyedi értékeiddel, képességeiddel, speciális szaktudásoddal. Bontakozz ki, szárnyalj és mutasd meg mire vagy képes! A dinamikus növekedés közepette számos napi kihívással és egyedi helyzettel kell megbirkóznunk, miközben az ügyfeleink ebből mit sem éreznek, csak a magas szintű felhasználói élménnyel találkoznak. Olyan tehetséges embereket keresünk, akik ezekre a problémákra mérhető, jól teljesítő és elegáns megoldásokkal tudnak előállni.

 

Hogyan tudsz a nyitott pozíciók valamelyikére jelentkezni?

Küld el jelentkezésed Dvorszky Gábor részére a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre. Ezt követően a további teendőiddel kapcsolatosan tájékoztatni fog téged.

Nyitott pozíciók Budapesten:

  • Profi Értékesítő

Különleges érzékelőkkel felszerelt személy, aki felismeri az ügyféligényeket, vagy igényt teremt. Képes megtudni az adott ügyféljelölt problémáit, nehézségeit, melyekre a legoptimálisabb megoldást tudja biztosítani. Mindezt úgy, hogy az ügyfél nem csak vásárlóvá válik, hanem az adott termék vagy szolgltatás elégedett használójává is. A vásárlói mind továbbadják hírét és baráti ajánlásaikkal köszönik meg az együttműködés lehetőségét.

Bővebben: Profi Értékesítő felvétel

  • Diszpécser

Valódi köldökzsinór, aki biztosítja a lüktetést és az életet a bérlők és a bérbeadók között. Ügyfélközpontú gondolkodás és munkavégzés mellett, mivel személyes kapcsolatban vagy az ügyfelekkel, jó emberismerettel, az emberek kezelésének képességével is rendelkezned kell. Kiváló koordinációs képesség, gyors reagálás, átlagon felüli problémamegoldás elengedhetetlen a munkakör ellátásához.

Bővebben: Diszpécser felvétel

  • Értékesítési vezető
    Bátor és talpraesett egyben. Nemcsak a rád bízott csapat sikereiről kell gondoskodnod, hanem személyesen is képesnek kell lenned jó példával mintaként szolgálni. Az elégedett új ügyfelek tömegeinek előállításán kívül online marketing ismeret és szervezési képességek is szükségesek.
Bővebben: Értékesítési vezető felvétel

  • Online Marketing Specialista
    Felkelti a vágyat és érdeklődést a SinexRent páratlan szolgáltatásai iránt az internetes felhasználók körében. Lézerprecíz tchnikákkal, személyes megközelítéssel ösvényt vág, majd professzionális kommunikációs sztrádát épít az internetes felhasználók őserdőjébe. De nemcsak keresletet képes generálni a SinexRent egyedi szolgáltatásai iránt, hanem precízen összerakott felmérésekből, és folyamatosan nyomon követett ügyfél visszajelzésekből pontosan tudja, hogy mik azok az ügyféligények melyek kiszolgálása kulcsfontosságú lenne. Képességei és szakmai precizitása miatt jobban tudja mi kell az ügyfélnek, mint az ügyfél saját maga.
Bővebben: Álláslehetőség - Online Marketing Specialista felvétel