Ezen a weboldalon autóbérléssel és bérbeadással kapcsolatos segédanyagokat, és oktatóanyagokat jelentetünk meg.

Figyelem: Autóbérléshez kattints ide! Ha bérbeadó vagy és a járműveidet szeretnéd feltölteni, illetve kezelni, itt tudsz bejelentkezni: sinexrent.com!

Szabályzatok

Az űrlap kitöltésével a kitöltő hozzájárul a Sinexrent Kft. (cégjegyzékszám: 12-09-009510, adószám: 23764060-2-12, székhely: 3043 Egyházasdengeleg, Rákóczi út 40.) (továbbiakban: Adatkezelő) részére az űrlapban megadott személyes adatai kezeléséhez, az alábbi feltételekkel.

A Szolgáltató adatkezelésére a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (Avtv.) irányadó.

Az űrlap kitöltése és az ahhoz kapcsolódó adatszolgáltatás önkéntes, az adatkezelés jogalapja az érintett hozzájárulása.

Az adatkezelés célja az Adatkezelő által vállalt szolgáltatások és kötelezettségek teljesítése, jogok érvényesítése, az ügyfél, azonosítása, az Ügyféllel való kapcsolattartás és kommunikáció.

Továbbá, a kitöltő hozzájárul, hogy az Adatkezelő a kitöltő részére elektronikus úton e-maileket küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag a kitöltő előzetes hozzájárulásával történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kitöltő kijelenti, hogy ezen hozzájárulását önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tette meg.