Ezen a weboldalon autóbérléssel és bérbeadással kapcsolatos segédanyagokat, és oktatóanyagokat jelentetünk meg.

Figyelem: Autóbérléshez kattints ide! Ha bérbeadó vagy és a járműveidet szeretnéd feltölteni, illetve kezelni, itt tudsz bejelentkezni: sinexrent.com!

Miért adjam ki az autóm?

Miért adjam ki az autóm?

 

Bevétel növelés

Egy autó jellemzően a tulajdonosának csak kiadást termel. Napról napra csökken az értéke, fenntartási költségei vannak. (gépjármű biztosítások költsége, tárolási költség, adók) Időnként pedig szervízbe is vinned kell, még ha egyáltalán nem is használod egy métert sem. A Sinexrent segítségével pénz nyelő eszközből pénz termelő berendezéssé tudod változtatni a járműved.

bevetel berbeadasbol

 

Biztonságos megoldások

Mára a technológia olyan fejlettségi szintet ért el, hogy szinte fillérekért számos biztonsági elemet tudsz a bérautódhoz használni, melyek a zsivány és figyelmetlen bérlők okozta kellemetlenségeket, megelőzik, illetve a bekövetkeztüket minimalizálják. Ezek olyan szoftverek és biztonsági rendszerek, melyek számodra is elérhetők, így homlokráncmentes és nyugodt lesz részedre is a bérbeadás.

Berauto-Nyomkoveto-Rendszer

Bérautó Angyal Biztonsági Rendszer

 

Parkolas ellenorzo-Rendszer

Prakolási Információs Rendszer

 

Professzionális tudásanyag

Az autóbérbeadás egy különálló szakma. Annak érdekében, hogy minimalizáld a kockázatokat, illetve, hogy egy nyereséges és sikeres tevékenység legyen részedre a bérbeadás, összeállítottunk neked egy tudásanyagot. Amennyiben ezt teljes mértékben alkalmazod, úgy szép eredményeid és sikereid lesznek.

 thumb Berbeado online tudas

 

Egyszerű és átlátható adminisztráció

Időt és pénzt nem kímélve kifejlesztettünk részedre egy nagy tudású, könnyen használható, bérbeadásra optimalizált számítógépes szoftvert. A szoftvert ingyenesen a rendelkezésedre bocsátjuk. Ennek segítségével egy nagyvállalat szintű, online bérbeadói adminisztrációs és támogató rendszerhez jutsz. Akár több 100 bérjárműved, és egyszerre sok tucat bérlési, szervizelési és egyéb feladat összehangolt irányítását végzi részedre a szoftver. Ezzel rengeteg munkát időt, és idegeskedést spórolunk meg részedre.

 naptar

 

Teendok

 

Kockázat mentes

Egy átlagos bérbeadónak rengeteg pénzt kell hirdetésekre költenie. Ezek a hirdetések a legtöbb esetben érdeklődőket hoznak, vagy még azt sem. A sinexrent ezzel ellentétben kizárólag sikerdíjért dolgozik. Kizárólag sikeresen elindult, és a sinexrent bérlője által már előre kifizetett bérlések után kérünk sikerdíjat, mely a bérlési érték egy bizonyos %-os része. Így egy számodra nagyon igazságos és baráti együttműködést ajánlunk. Ezzel is segítünk a sikeres és a stresszmentes eredményekhez a bérbeadás világában.

sikeres-berbedas