Ezen a weboldalon autóbérléssel és bérbeadással kapcsolatos segédanyagokat, és oktatóanyagokat jelentetünk meg.

Figyelem: Autóbérléshez kattints ide! Ha bérbeadó vagy és a járműveidet szeretnéd feltölteni, illetve kezelni, itt tudsz bejelentkezni: sinexrent.com!

Általános Szerződési Feltételek

A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: Általános Szerződési Feltételek, azaz ÁSZF) a 2016 január 1. után regisztráltak esetében a Sinexrent Kft.  3043 Egyházasdengeleg, Rákóczi út 40., adószám: 23764060-2-12, cégjegyzékszám: 12-09-009510, bankszámlaszám: OTP BANK: 11703006-21145467-00000000), illetve a 2016 január 1-nél korábban regisztráltak esetében a Social Intelligent Xpert Rental Ltd. (30 Worthing Road, Horsham RH12 1SL, UTR: 1419521405 (adó azonosító), Company number: 8645407 (Cégjegyzékszám) bankszámlaszám: Raiffeisen Bank Zrt. 12020304-01722195-00100000); a továbbiakban: SinexRent, vagy sinexrent.com, vagy SINEXRENT ) által üzemeltetett http://www.sinexrent.com, valamint partneroldalain elérhető online közösségi járműbérlés szolgáltatásainak (a továbbiakban: Szolgáltatás) igénybe vevője (Ön vagy Felhasználó, vagy Bérlő, vagy Bérbeadó) általi használatának feltételeit tartalmazza.

A regisztráció, illetve a bérlés során tett kifejezett nyilatkozattal, továbbá a Szolgáltatás használatával a Felhasználó és a Sinexrent Kft, illetve Social Intelligent Xpert Rental Ltd. között online szerződés jön létre.

A Sinexrent Kft, illetve a Social Intelligent Xpert Rental Ltd. mint a sinexrent.com üzemeltetője fenntartja jogát a jelen Általános Szerződési Feltételek egyoldalú módosítására. A módosításról a SinexRent rövid felhívás formájában tájékoztatja a Felhasználót. A felhívást az online közösségi járműbérlés erre a célra szolgáló felülete, a Sinex Rent által küldött hírlevél, vagy valamennyi felhasználónak, a regisztrációkor megadott e-mail címére küldött értesítés tartalmazhatja. A módosítást követően a Szolgáltatás használata az ÁSZF módosításának elfogadását jelenti.

A SinexRent célja:

A SinexRent célja, hogy létrehozza a közösségi járműbérlést, ahol a bérbeadói és bérlői igények egyszerűen, biztonságosan és megbízható módon gyorsan egymásra találjanak. Mindezt az interneten elérhető leg személyreszabottabb módon.

Tömörített összefoglaló:

 • A sinexrent.com weboldalon a járművedet meghirdetheted bérbeadásra. A bérlésre kínált bér jármű felöltése, meghirdetése a sinexrent.com weboldalon ingyenes.
 • A SinexRent sikerdíjas rendszerben működik, vagyis Bérbeadóként részedre kockázatmentes a szolgáltatás használata. A sikerdíjat csak a már megkezdett bérlések után számítja fel a SinexRent.
 • Bérbeadók további feláras szolgáltatást is kínálhatnak az általuk bérlésre kínált járművek mellé.
 • Csak teljes jogú, regisztrált, ellenőrzött valós felhasználók adhatnak bérbe járművet a sinexrent.com oldalon.
 • Bérelni, foglalni regisztráció segítségével lehet.
 • A regisztrált Bérlők értékelhetik is a Bérbeadókat. A Bérlők számára a regisztráció és a sinexrent.com használata teljesen ingyenes.
 • Minden Bérbeadónak kötelezően teljesítenie kell a Bérlői megrendeléseket, és nem próbálhatja meg szándékosan törölni a kapott bérlését, nem nehezítheti meg bérlője dolgát.
 • A sinexrent.com felhasználók nem kínálhatnak vagy fogadhatnak el egymástól bármilyen más bérbeadási, bérlési módot –azzal a szándékkal, hogy kikerüljék, vagy megkerüljék az sinexrent.com-ot– , mint hogy a bérléseiket, foglalásaikat és üzletkötéseiket a sinexrent.com-on bonyolítják. A bérlésre meghirdetett járművek foglalása, kibérlése kizárólag sinexrent.com weboldalon található KIBÉRELEM, LEFOGLALOM gombokra kattintva történik.

Felhasználók:

 • Az SinexRent-et, és annak szolgáltatását regisztrációt követően lehet használni.
 • A regisztrációval a felhasználó elismeri, hogy:

- 18. életévét betöltötte és cselekvőképes személy, vagy

- gazdálkodó szervezet képviselője, aki az általa képviselt gazdálkodó szervezet nevében, valós felhasználói adatai, illetve elérhetőségei megadásával regisztrál.

 • A regisztráció folyamán a Felhasználó köteles a hozzá köthető, valós adatokat megadni. A SinexRent, amennyiben tudomására jut, hogy a Felhasználó által megadott adatok köre nem valós elemeket (is) tartalmaz, jogosult a Felhasználó hozzáférését részlegesen, vagy teljes egészében korlátozni, illetve a Felhasználót a SinexRent közösségi járműbérlés platform használatából kizárni.
 • A regisztrációkor megadott felhasználónév nem tartalmazhat elérhetőséget (telefonszám, URL, Facebook, Skype azonosító, cégnév, márkanév, stb.), trágár, obszcén kifejezést, sem magyar, sem idegen nyelven és nem egyezhet meg a SinexRent által nyilvántartott felhasználónévvel, vagy ahhoz hasonlóval. Amennyiben a Felhasználó a fent leírtak alapján szabálytalannak minősülő nevet ad meg, abban az esetben a SinexRent jogosult előzetes figyelmeztetés nélkül a Felhasználó hozzáférését korlátozni.

Bérlés:


A SinexRent weboldalon szereplő bérelhető járművek kibérlése

 • A SinexRent részére nem kell fizetned, utalnod semmit. A bérlés értékét, a bérleti díjat közvetlenül a bérbeadóval kell majd rendezned, miután felvettétek egymással a kapcsolatot.
 • Ha bérléssel kapcsolatosan kérdésed lenne a bérbeadóhoz, bátran írd meg részére a sinexrent.com weboldalon keresztül. Hamarosan válaszolni fog részedre.
 • Miután a KIBÉRELEM vagy a LEFOGLALOM gombra rányomtál, a bérlésre a megrendelésed létrejött.
 • Mint vásárlónak a személyazonosságod végig névtelenül tartjuk. A személyes adatok védelme érdekében ne kérj, ne biztosíts, és ne adj át e-mail címet, Skype felhasználónevet, vagy bármilyen személyes elérhetőségi adatot.
 • A bérléssel kapcsolatos igényed nem ajánlhatod fel, a sinexrent.com kikerülése mellet.
 • Ha bármilyen probléma adódna a bérléssel kapcsolatban, elsőként igyekezzetek tisztázni azt az Bérbeadóval egymás között. Minden helyzetre lehet megoldást találni.
 • Bérlés törlése (jogos esetekben) a bérlés megkezdése előtt 3 munkanapon belül valósítható meg a SinexRent ügyfélszolgálat segítségével. Ezt követően csak 3000,-Ft lemondási díj ellenében tudjuk a bérlést a továbbiakban törölni.

Bérbeadás:

Általános szabályok

 • Bérbe adásra csak teljes jogú, ellenőrzött felhasználó jogosult.
 • Teljes jogú felhasználói státusz feltétele a regisztráció, a valós felhasználói adataid teljes feltöltése, azok SinexRent részéről történő leellenőrzése, valódi fotó feltöltése.

   

A Szolgáltatás díja

 • A Bérbeadók a Bérlésre kínált járművek, egyéb szolgáltatásaik feltöltése, meghirdetése után semmilyen jutalékot, díjat nem fizetnek. (Nincs feltöltési, listázási, vagy egyéb hirdetési díj) Sikerdíj van, csakis a sikeres bérbeadások megkezdését követően, utólag.
 • A Bérbeadó a járműveit a saját maga által megszabott bérleti díjakon hirdeti meg. Minden sikeresen megkezdett bérlés után a bérleti díjból a bérautó használatra vonatkozó díjak után a sinexrent 20% sikerdíjat, a 2016. január 1-e után regisztráltak esetében 20%+áfa (közvetítői díjat) számít fel. (Foglaltsági naptár vezetése esetén csak 18%-ot, illetve 2016. január 1-e után regisztráltak esetében 18%+áfát) Buszok, óradíj alapú járművek, km alapú elszámolással rendelkező járművek esetében a kilóméterdíj és/vagy óradíj 12%-a, 2016. január 1-e után regisztráltak esetében 12%+áfa a sinexrent részére fizetendő sikerdíj. (Foglaltsági naptár vezetése esetén csak 10%, 2016. január 1-e után regisztráltak esetében 10%+áfa)
 • A sikerdíj (közvetítői díj) mértéke a bérleti díjból a bérautó használat felett (a mellett) felmerült egyéb díjak (kilométer túlfutás, jármű kiszállítás, sofőr költség, tartozékok bérlése, stb…) vonatkozásában, az egyéb díjak felének 20%-a, 2016. január 1-e után regisztráltak esetében 20%-a + áfa.
 • Amennyiben Bérbe adó a bérautó kínálatát és azok foglaltságát a sinexrent.com weboldalon naprakész formában nyilvántartja, és a SinexRent által sikeresen kiközvetített bérlési igényeket a sinexrent.com weboldalon keresztül fogadja, úgy részére 2% kedvezmény, 2016. január 1-e után regisztráltak esetében 2%+áfa kedvezmény jár a sikerdíjból. (Így 18%, 2016. január 1-e után regisztráltak esetében 18%+áfa, illetve 10%, 2016. január 1-e után regisztráltak esetében 10%+áfa mértékű sikerdíjat fizet attól függően, hogy napi, km, vagy óradíj alapú a bérlés elszámolási alapja.)
 • Hosszútávú bérlések, visszatérő bérlők esetén változatlanul jár a közvetítési jutalék SinexRent részére.
 • A sikerdíjról minden esetben a számlázásra vonatkozó törvények szerint számla készül. A számlázás zárt rendszerben történik.
 • Késedelmes fizetés esetén SinexRent jogosult a szolgáltatását korlátozni, és a késedelmes napok idejére évi 30%-os késedelmi kamatot felszámítani.
 • Azon bérbeadók, akik nem fizetik meg határidőre a kiközvetített bérlések után a jutalékot SinexRent felé, kizárárásra kerülnek a rendszerből. A bérlőiket más, korrekt bérbeadókhoz irányítja a sinexrent, a hanyag fizetési szokásuk miatt pedig negatív értékelést kapnak. Újbóli visszakapcsolásuk költsége 10.000,-Ft. Az újbóli visszakapcsolás lehetőségét SinexRent bármikor visszautasíthatja.
 • Felek a sinexrent részére járó sikerdíjat havonta számolják el egymás között az alábbiak szerint:

Normál távú bérlés (30 napnál rövidebb):

Minden 30 napnál rövidebb bérlési időszakot normál távú bérlésként számolunk el.

Az aktuális hónap végén induló és a következő hónap 01-e előtt lezáruló bérlések sikerdíjait az aktuális hónapra számlázzuk.

Amelyik bérlés viszont a következő hónap 01-e után ér véget, de az aktuális hónapban indul azok sikerdíjait már a következő hónaphoz számlázzuk.

Hosszú távú bérlés:

Hosszútávú (30 nap vagy a feletti) bérlés esetén havonta 2 alkalommal minden hónap 1-én és 20-án számlázzuk az addig eltelt időszakot.

 

Fizetési módok

 • Bérbe adó a siker díjat átutalással, vagy SinexRent bankszámlájára készpénz befizetéssel teljesítheti.
 • Készpénzbefizetés esetén SinexRent 500,-Ft, 2016. január 1-e után regisztráltak esetében 500,-Ft + áfa egyszeri banki költséget számít fel Bérbe adó részére
 • A sikerdíj sárga postai készpénzátutalási csekken is megfizethető. A csekkes fizetés plusz költsége 1%, de minimum 700,-Ft. Sárga csekkes fizetés esetén a fizetési határidők változatlanul fennállnak, a sárga csekk lassabb postai feldolgozása nem lehet indok a késedelmes fizetésre. 2016. január 1-e után regisztráltak esetében itt is értelem szerűen + áfával nő az összeg.

   

Adatok, információk, működés részletei, kizárási feltételek

 • A Bérbeadásra felkínált járműről a Bérbe adónak valódi adatokat, információkat kell közölnie. Jó minőségű képeket, a bér jármű valós műszaki és technikai adatait, aktuális műszaki állapotát.
 • A Bérbeadónak részletesen fel kell tüntetnie egyértelmű módon a bérbeadási feltételeit, hogy azokról előzetesen a Bérlő tájékozódni tudjon.
 • A Bérbeadó köteles a sinexrent.com weboldalra bérlési szándékkal feltöltött bér járművének foglaltási naptárát napra készen tartani. Amennyiben ezt elmulasztja, emiatt negatív értékeléseket fog kapni, hisz nem naprakészek az adatai, a Bérlőket és a Bérlői közösséget félre tájékoztatja.
 • A Bérlők a lefoglalt, vagy kibérelt járműért a bérleti díjat közvetlenül a bérbeadónak kötelesek kifizetni a Bérbeadó egyéni bérleti feltételrendszerének megfelelően.
 • A Bérleti díj nem térhet el a Bérbe adó által a sinexrent weboldalon közzétett Bérleti díjtól.
 • A sinexrent.com közösségi szerepet tölt be (közvetít) a Bérbeadók és a Bérlők között. A Bérbeadók által felajánlott, kibérelhető járműért, bérlési szolgáltatásért minden tekintetben teljes körűen a Bérbeadó felel.
 • A Bérbeadó nem hozhatja hátrányba, nem büntetheti, semmilyen módon nem diszkriminálhatja a sinexrent.com weboldalon keresztül érkező bérlőket. Őket ugyanazokkal a feltételekkel és árakon köteles kiszolgálni, ahogy ezt teszi az egyéb bérlőivel. Kedvezményeit, akciós feltételeit a SinexRent Bérlői részére is változatlan feltételek mellett biztosítani köteles. Amennyiben Bérbe adó ezt megszegi, úgy a sinexrent.com weboldalról kizárásra kerül.
 • Azon Bérbeadók, akik megbízhatatlanok, akikre sok a panasz, akik sok negatív értékeléssel rendelkeznek, kizárásra kerülnek a sinexrent.com weboldalról.Bérbeadói értékelések

A Bérbeadók minősítési szintjei a Bérlőktől kapott visszajelzéseik, a törölt bérléseik száma, a fizetési fegyelmük, a késve kezelt kommunikációk száma alapján vannak meghatározva.

A sinexrent.com minden támogatást megad, hogy segítsen hatástöbbszörözni az Bérbeadók tudását, képességét. Arra törekszünk, hogy felvértezzük a legjobb bérbeadókat olyan eszközökkel, melyek segítik mielőbb felnövelni az üzletüket, és nagyban támogatják a hatékonyabb bérbeadási munkájukat. Hozzásegítve azt, hogy a SinexRent legyen a MEGHATÁROZÓ bevételi forrásuk.

Azok a Bérbeadók, akik korrektek, megbízhatóak, következetesen nagy vásárlói elégedettséget érnek el, időben szolgáltatnak, magas minőséget tartanak fenn, magasabb minősítési szintre kerülnek, mellyel különleges lehetőségek, előnyök és eszközök járnak. Őket Profi Bérbeadóknak nevezzük.

A Profi Bérbeadók személyesen vannak kiválasztva a SinexRent moderátorai által a legmagasabb bérbeadási szinteken lévők listájából, számtalan feltétel figyelembe vétele mellett. Beleértve a SinexRent-nél eddig eltöltött időt, az általuk bonyolított bérbeadások mennyiségét, a Bérlők általi kimagaslóan magas értékelést, a kivételes ügyfélgondozást, és a közösségi vezetői szerepet.
A Profi Bérbeadók hozzáférést nyernek további széleskörű kiemelésekhez, és a VIP ügyfélszolgálatra.TIPP, hogy mielőbb Profi Bérbeadó lehess:

 1. Kapj pozitív értékelést rendszeresen

 2. Mindig szolgáltass időben

 3. Nyújts többet, mint amit várnak tőled

 4. Kommunikálj gyorsan és udvariasan

 5. Kerüld a bajt, kövesd a sinexrent.com szabályokat

 6. Segítsd a bérlőt

 7. Tartsd kimagaslóan magas műszaki szinten a bérautóid

 8. Tartsd a járműveid foglaltsági naptárát mindig jelen időben

 9. Ha a bérlődnek önhibádon kívül netán kárt okozol, tégy meg mindent a bőséges kártalanítás érdekében

 

Bérlői értékelések

A bérlők is értékeléseket kapnak a bérbeadóktól, hisz a SinexRent közösségi járműbérlés. A jármű bérbeadás egy szükséges szolgáltatás, viszont a sikeres ügymenet függ a Bérlőtől is. Ahogy a Bérlőt bosszúság, vagy kár érheti, úgy a Bérbe adó is tapasztalhat kellemetlenséget inkorrekt bérlőktől.

Bérlőként légy megbízható és pontos. Viselkedj úgy, ahogy te szeretnéd fordított helyzetben. A bérjárművet kiemelt körültekintéssel vezesd, vigyázz rá, tarts tisztán, ne rongáld. Vezess az időjárási vizsonyoknak megfelelően.

A megbízható és kiemelten pozitív értékelésekkel rendelkező, visszatérő bérlők egyedi kedvezményekre, VIP szolgáltatásokra számíthatnak a bérbeadóktól.

TIPP, hogy mielőbb VIP Bérlő lehess:


1., Kapj pozitív értékelést rendszeresen

2., Mindig tartsd a megbeszélt időpontot

3., Bánj megfelelően a kibérelt járművel

4., Ne gyűjts szabálytalanságokat, büntetéseket

5., Kommunikálj gyorsan és udvariasan

6., Kerüld a bajt, kövesd a sinexrent.com szabályokat

7., Ha közbejön valami, időben mond le a bérlést

8., Ha a Bérbeadónak önhibádon kívül kárt okoznál, tégy meg mindent a bőséges kártalanítás érdekében

 

Bérjárművek értékelése

Az alacsony árszintű bérleti díjak érdekében számos idősebb jármű is be van fogva bérbeadásra. Egy jármű kora nem feltétlenül arányos a műszaki állapotával. Sokat elárul az adott bérbeadóról az, ahogyan bánik a bérjármű flottájával.

Nincs bosszantóbb annál, mintha elromlik a bérautó és bajban hagy. Így fontos, hogy a bérlők valódi véleménnyel illessék a kibérelt járműveket is. Ez segítség a Bérbeadó részére is, hisz ő az, aki szinte sose használja az adott járművet, így a Bérlő által tett értékelés egy őszinte visszajelzés részére.

A kiemelten megbízható autókat a SinexRent előnyben részesíti és támogatja a bérlésüket. Ezt egyedi elbírálás alapján teszi kizárólag a bérlői visszajelzéseket, értékeléseket alapul véve.

TIPP, hogy a bérjárműved előnyben részesített lehessen:

 

 1. Kapj pozitív értékelést rendszeresen

 2. Tartsd kiemelten magasan az adott jármű műszaki állapotát

 3. Reklamáció esetén mindig, és bőségesen kártalanítsd a bérlőt

 4. Frissítsd a járműparkod

 5. Tarts megfelelő biztonsági ernyő alatt a járműved

 

Bérlések kezelése

 • Amennyiben egy Bérlő kibérel egy járművet, a Bérbeadó értesítést kap e-mailen a bérlés tényéről.
 • A bérlés adatait és a kapcsolatfelvételhez szükséges információkat a Bérlő is megkapja e-mailen keresztül.
 • A Bérbeadónak be kell tartania a bérjármű bérelhetőségi időtartamra vonatkozó igéretét, amit megadott, amikor beállította az adott jármű foglaltsági naptárát. Ennek elmulasztása lehetővé teszi a Bérlő részére, hogy törölje bérlését és negatív értékelést adjon a Bérbeadónak.
 • Mind a Bérbe adónak, és mind a Bérlőnek megvan a választási lehetősége, hogy töröljenek egy bérlést közös megegyezéssel. A kölcsönös lemondás nincs negatív hatással az értékelésekre. Azonban a túlzott törlések, bármilyen típusúak is azok, negatív hatással vannak a minősítési szintekre.
 • Megválaszolatlan kölcsönös lemondási kérelmek automatikusan elfogadásra kerülnek 48 órát követően, továbbá csökkentik a nem válaszoló felhasználó értékelését.Tartsd a szabályokat!

 • Ahhoz, hogy megvédjük a felhasználók adatait, a felhasználók személyazonosságát névtelenül kell tartanunk. Kérni, biztosítani, vagy átadni e-mail címet, Skype felhasználónevet, cég nevet, vagy bármilyen személyes elérhetőségi adatot (kivéve a kereszt nevedet), nem engedélyezett.
 • Minden kommunikációt, adatok és file-ok cseréjét kizárólagosan a sinexrent.com üzenetküldő rendszerének használatával lehet elvégezni.
 • Felnőtt, illegális, durva, sértő, illetlen, izléstelen, szerzői jogvédelem alatt álló, a felhasználót reklámozó, trágár, erőszakos, értelmetlen dolog, tartalom, árucikk közzététele, küldése, bérbeadása, Értékelésben való használata szigorúan tilos. Ha ennek ellenére így teszel, a felhasználói státuszod örökre törlésre kerül.

Tiltott Járművek, tiltott szolgáltatások

A SinexRent által működtetett weboldalon tilos az alábbi dolgok (járművek, termékek, szolgáltatások) bérbe adása:

 • lopott, vagy egyéb módon bűncselekményből származó, vagy jogellenesen forgalomba hozott termék, jármű; hamis, vagy hamisított termék (pl. olyan márkajelzéssel ellátott termék, amely félrevezetheti a bérlőket a termék vagy szolgáltatás eredetét, mennyiségét, minőségét, összetevőit, teljesítményét, használhatóságát, javítását, karbantartását, vagy más fontos jellemzőjét illetően, valamint tilos az ilyen adatokra vonatkozó információk visszatartása is);
 • olyan Jármű, termék, amely önmagában, vagy a jármű közzététele, hirdetése által bármilyen módon sérti valamely harmadik fél jogait, ideértve, nem kizárólagosan, a védjeggyel, szerzői joggal, szabadalommal, személyiségi, tulajdon vagy kegyeleti joggal való visszaélést;
 • szerzői jogvédelem alatt álló termék másolt, hamisított példánya, illetve minden olyan egyéb tevékenység, jármű, eszköz, szoftver, amely elősegíti vagy alkalmas a szerzői jog megsértésére;
 • bármely olyan Jármű, termék vagy szöveg, amely gyűlöletkeltésre, fajüldözésre, idegengyűlöletre vagy nemzetek és nemzetiségek közötti konfliktusra adhat okot;
 • egy, vagy több személy megrágalmazására vagy egyébként személyiségi jogainak megsértésére alkalmas jármű, termék, szöveg;
 • vírus, trójai program vagy más károkozó elemeket tartalmazó szoftver;
 • aktiváló kód, CD-kulcs, az eredeti szoftvertől különválasztott regisztrációs szám;
 • szexuális szolgáltatás.

Kizárások:


Azonnali kizárás

1., Ha a Bérbeadó bármi módon feltünteti az elérhetőségét, beazonosítására alkalmas információt.
Név, cím, telefonszám, e-mail cím, weboldal elnevezés, márkanév, vagy a cégnevére utalást tesz bármilyen módon akár valamilyen levelezésben.

2., Ha bármely felhasználó trágár, obszcén, sértő kifejezéseket használ, tiltott terméket, vagy szolgáltatást kíván árusítani.

3., Amennyiben egy felhasználó kizárásra került, úgy a jövőben semmilyen módon nem áll módunkban újra aktiválni a státuszát.

4., Ha a Bérlő bármi módon feltünteti az elérhetőségét, beazonosítására alkalmas információt.
Név, cím, telefonszám, e-mail cím, weboldal elnevezés, márkanév, vagy a cégnevére utalást tesz bármilyen módon akár valamilyen levelezésben.

5., A kizárásra került felhasználó folyamodhat újboli aktiválásért. Ennek feltétele 5.000,-Ft kezelési költség hiánytalan megfizetése átutalással a Sinex Rent részére.

Szállítás és kommunikáció:

 • A sinexrent.com nem vállal felelősséget semmilyen kárért, amely előfordulhat a sinexrent.com weboldal használat miatt, számítógépes tartalmak használata miatt, vagy átküldött fájlok miatt.
 • A Bérbeadóknak teljes, hiánytalan szolgáltatást kell nyújtaniuk a korábban a hirdetésükben megadott szempontok, részletek, feltételek alapján.
 • Ha egy bérlés kapcsán menet közben változás merül fel (a Bérlő esetleg hosszabbít, változtat), azt haladéktalanul be kell állítani a sinexrent weboldalon a Bérbe adó "irodájában", az adott bérlés részleteinél.

 

Általános feltételek:

 • A SinexRent Általános Szerződés Feltételeinek megsértése a felhasználó végleges kizárását vonhatja maga után.
 • A SinexRent fenntartja magának a jogot, hogy az itt szereplő Általános Szerződési Feltételeket egyoldalúan, előzetes figyelmeztetés nélkül módosítsa.
 • A SinexRent felhasználói tudomásul veszik, és beleegyezésüket adják, hogy Önmagukra érvényesnek veszik, és automatikusan elfogadják a megváltoztatott Szerződési Feltételeket is, amennyiben a változtatást követően használják a sinexrent.com weboldalt.
 • Az esetleges vitás kérdéseket a felhasználók igyekeznek egymás közt, békés úton elrendezni. Amennyiben ez mégsem sikerülne, úgy lehetőségük van segítséget kérni a SinexRent ügyfélszolgálatától.
 • A sinexrent.com és sinexrent.hu weboldalakra azonos Általános Szerződési Feltételek vonatkoznak.
 • A SinexRent nem avatkozik bele a felhasználók közötti jogvitákba. Bármilyen vita kialakulásakor a Felhasználó mentesíti a SinexRentet mindennemű igénytől, követeléstől és kártérítéstől.

Tulajdonjogok és egyéb korlátozások:

 • A felhasználók tudomásul veszik, és beleegyezésüket adják, hogy a SinexRent mindenféle ellenszolgáltatás nélkül és térítésmentesen felhasználhatja a felhasználók által önkéntesen feltöltött információkat, a hozzájuk tartozó képeket, videókat, szövegeket, a felhasználók fotóit, felhasználóneveket marketing vagy egyéb célokra, mindenféle előzetes értesítés nélkül is.
 • Bérbe adó ezúton kijelenti, hogy bármely információ, amit megkap a Bérlőtől, és ami nem nyilvános adat, kizárólag egyetlen cél érdekében hasznosítható, az pedig a Bérlő által megrendelt Bérlés leszolgáltatására.
 • A sinexrent.com a felhasználók által létrehozott tartalmon alapul. A SinexRent nem ellenőrzi a feltöltött/létrehozott Bérelhető járművek tartalmi elemeinek szerzői és egyéb védett jogoknak való megfeleltségét. Azokért kizárólag az adott tartalmat feltöltött felhasználó felel.
 • Ezúton szeretnénk megkérni bárkit, hogy aki szerzői vagy egyéb jogsértést észlel a feltöltött hirdetések kapcsán, azt haladéktalanul jelezze felénk, a jogos szerzői tulajdonjog igazolásával egyetemben. Az ilyen tartalmakat haladéktalanul eltávolítjuk a sinexrent.com weboldalról.
 • A Bérbe adó azáltal, hogy felkínál bármilyen Járművet bérlésre A SinexRent weboldalon, egyúttal kijelenti, hogy rendelkezik a megfelelő engedélyekkel a felkínált Jármű / szolgáltatás bérbeadására, értékesítésére.

Felelősségvállalás

Felek tudomásul veszik, hogy a SinexRent a Bérbe adó és a Bérlő között létrejött járműbérlési megállapodásban vagy szállítási megbízási szerződésben semmilyen formában nem vesz részt és ezzel kapcsolatban semminemű felelősséget nem vállal.

Felek tudomásul veszik, hogy a SinexRent-hez kapcsolódó, de a Felhasználók (Bérlők, Bérbeadók) között létrejött járműbérlésekkel, megállapodásokkal/üzletkötésekkel kapcsolatos meghiúsult, vagy félre sikerült bérbeadásokból fakadó esetleges károkért a SinexRent-et semminemű anyagi vagy egyéb felelősség nem terheli.

A Felhasználók (Bérlők, Bérbe adók) sinexrent.com-ot használó képviselői teljes anyagi felelősségük tudatában használhatják a sinexrent.com weboldalt. Például valótlanságok publikálásával, felelőtlen magatartással és minden egyéb szándékos vagy gondatlan károkozással kapcsolatban a sinexrent.com fiókot használó személy anyagi és egyéb felelősséggel tartozik.

A SinexRent ugyan mindent megtesz a felhasználók által okozott károk kiküszöbölésére, de a sinexrent.com-on bármilyen tevékenységből fakadó a felhasználók által okozott károkért felelősséget nem vállal.

A SinexRent minden tőle telhetőt megtesz az adatvesztések elkerülésének érdekében, de a rendszerbe feltöltött adatokat (beleértve az ajánlatkérések, felhasználói adatok és minden egyéb adat) nem köteles tárolni és nem köteles adatmentéseket végezni. Amennyiben technikai hiba miatt vagy bármely más okból adatvesztés történik, akkor a Sinex Rent minden felelősséget elhárít az esetlegesen ebből fakadó károkkal kapcsolatban.

A SinexRent minden tőle telhetőt megtesz a folyamatos üzemelés érdekében, de a felelősséget elhárítja minden meghibásodás vagy egyéb okból történő elérhetetlenség miatt kialakuló károkkal kapcsolatban.

Adatvédelmi nyilatkozat

A sinexrent.com weboldalon a regisztráció, és a személyes adatok feltöltése önkéntes adatközlésen alapul. Felhasználók tudomásul veszik, hogy bármely általuk megjelenített adat nyilvánosan megjeleníthető a sinexrent.com oldalain. A megjelenített adatok bekerülhetnek a Google és más keresőszolgáltatások tárolt változatai közé, mely adatok megjelenítésére és törlésére a SinexRent-nek nincs ráhatása. Ezek az adatok, akkor is megjelenhetnek az interneten, amikor Felhasználó már törölte adatait a sinexrent.com weboldalról Ezen adatok a keresőszolgáltatók szerverein helyezkednek el, ezért esetleges törlési kérelmeket nem a szolgáltató felé, hanem a keresőszolgáltató felé szükséges benyújtani.

Felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy a regisztráció során használt e-mail címre a sinexrent.com aktuális üzemeltetője bármely másik saját üzemeltetésű weboldaláról korlátlan számú és tartalmú információs és/vagy reklám tartalmú hírlevelet küldjön részükre. Ezekről a hírlevelekről a hírlevélben elhelyezett leiratkozás hivatkozás használatával le lehet iratkozni.