Ezen a weboldalon autóbérléssel és bérbeadással kapcsolatos segédanyagokat, és oktatóanyagokat jelentetünk meg.

Figyelem: Autóbérléshez kattints ide! Ha bérbeadó vagy és a járműveidet szeretnéd feltölteni, illetve kezelni, itt tudsz bejelentkezni: sinexrent.com!

 

Sinex Rent-ről röviden - a közösségi járműbérlés

A Sinex Rent a közösségi járműbérlés létrehozója. Küldetésünk egy új járműbérlési kultúra létrehozása, és egy olyan közösség felépítése, ahol a járműkereslet és járműkínálat könnyedén, és biztonságosan egymásra tud találni. Tevékenységünkkel nagyban hozzájárulunk a környezet védelméhez, családok bevételeinek stabil és kiszámítható növeléséhez, és a felesleges és ésszerűtlen költekezés minimalizálásához. Működését a Sinex Rent jelenlegi formájában 2013 tavaszán kezdte. Az elmúlt bő 3 éves időszakban több, mint 38000 bérlőt szolgáltunk ki speciálisan, kimondottan személyre szabott módon. A bérbeadói partnereink számát akkora szintre növeltük, hogy jelenleg több, mint 1000 darab bérautóból álló választékkal tudunk a bérlői igényekre reagálni. Mind személyautó, mind pedig kisbuszbérlés, kisteherautó bérlés tekintetében. A területi működésünk kiterjed teljes Budapest körzetére, illetve Vác,
Gödöllő, Debrecen, Székesfehérvár, Kecskemét, Eger, Tatabánya, Győr városokra is.

Egyedi SinexRent szolgáltatások

Számos egyedi, kimondottan a SinexRent keretein belül elérhető egyedi szolgáltatással is rendelkezünk, melyek különlegessé teszik a működésünket, és amiknek köszönhetően mind a bérlők, mind a bérbeadók kiemelt figyelmet biztosítanak részünkre. Példaképen néhány ezek közül:

Előszürt, jó húsban lévő, fizetőképes bérlők közvetítése:
Bérbeadó partnereink részére tömegesen közvetítünk kizárólag sikerdíjas konstrukcióban előszűrt bérlőket.

Add bérbe autódat és keress vele pénzt:
Bárkinek, aki igényli, pénzermelő gépezetté változtatjuk az autóját. Igen jól látod! Az autó a Sinex Rent segítségével nem pénz vivő eszköz marad, hanem bizonságos pénzt hozó eszközzé válik. Ez családok, háztartások, vállalkozások olyan ÚJ bevételi lehetősége, mely eddig nem volt elérhető részükre.

A szerelő házhoz jön, amíg az autód a ház előtt parkol:

Bérbeadók részére nyújt kiemelt segítséget ez a szolgáltatásunk. Amíg az adminisztrációt végzi a bérlővel, pont az alatt az idő alatt a SinexRent mobil olajcsere, házhoz jön és speciális berendezéssel kiszippantja nemcsak a régi olajat az autóból, hanem az olajsarat is. Mindezt kiszállási díj, és munkadíj mentesen. Csakis az olaj, anyag áráért.

Egyedi bérautó Casco, ami sikkasztás esetén is fizet:

Idősebb autókra is megköthető, a bérbeadást biztonságossá tevő bérautó Cascot is biztosítunk bérbeadó partnereink részére, egyedi kedvezményes csomagáron.

A bérlő részére a céljaira szabott, többféle bérlési megoldás:

A bérlők a legtöbb esetben egyedi igényekkel érkeznek. Nem mindegy, hogy helyileg hol és milyen feltételekkel rendelkező bérautó lesz a bérlési igényük elvégzésére megfelelő. Ennek érdekében képesek vagyunk azon a helyszínen, azon az áron, azzal a felszereltséggel biztosítani az adott bérautót, ami a bérlőnek a legmegfelelőbb. A legtöbben hitetlenkedve tapasztalják, hogy ennyire gyorsan, akár a lakhelyük közvetlen közelében tudunk bérautót
biztosítani részükre. De a munkaszüneti napokon és akár hajnali órában esedékes autóbérlés sem akadály.

Közeli tervek:

2016 őszére a SinexRent bérautó választéka a jelenlegi bő ezer járműről 5000db-ra, év végére pedig 10.000db-ra fog bővülni. A közösségi járműbérlés nemcsak Budapestre és néhány vidéki város területére terjed majd ki, hanem teljes országos lefedettségű lesz. A magán bérbeadói területet dinamikusan fejlesztjük fel több ezres magánbébreadói nagyságrendre. A jelenlegi bérautókategóriák további területekre is kiterjesztésre kerülnek, így ősszel luxus autó, retro autó, kamion, mezőgazdasági jármű, hajó, siklóernyő, de akár repülőgép vagy helikopter és bérelhető lesz egyaránt ahogy a robogó bérlés lehetősége. Így a jelenlegi mintegy 800db Magyarországon működő járműbérbeadással foglalkozó vállalkozás közül a SinexRent egy egyedi. és méltán a piaci igényeket legátfogóbban lefedő szolgáltatóvá válik. Ez egyébként a jelenleg mintegy évi 120 milliárdos árbevételt produkáló magyar bérautó piac átrendeződését, átformálódását is fogja okozni.

2017 a nemzetközi terjeszkedés, és az újabb szolgáltatások bevezetésének éve lesz.

Mik az Online Marketing Specialista főbb feladatai?

A piacról:

A piac HATALMAS. Csak Magyarországon mintegy évi 120 milliárd. Konkurenciánk nincs. Ez az egyedi üzleti modellünknek és speciális szolgáltatásainknak köszönhető.

Főbb ellátandó feladatok

- Új ügyfelek számának folyamatos növelése online eszközökkel (bérlők és bérbeadók)

- Az egyes marketing folyamatok precíz mérése

- A meglévő és jövőbeni marketing csatornák hatékonyságának növelése

- A SinexRent közösségi oldalainak fejlesztése, közösségi aktivitás növelés

- A meglévő (jelenleg 40db), és a jövőben kialakítandó weboldalak keresőoptimalizálása

Az ideális jelölt:

Olyan munkatársat keresünk, aki ismer és nyereségesen működtet önállóan online marketing kampányokat, és ilyeneket önállóan létre is tud hozni. Folyamatosan követi az újdonságokat, új megoldásokat keres,
rendszeresen kutatja az iparág újításait. Munkáját precízen végzi, kívülállók számára ismeretlen, és érthetetlen értékes analíziseket és hasznos statisztikákat vezet az egyes folyamatok eredményeinek a mérése végett. Az ideális jelölt valódi kihívást keres. Nem pozícióra vágyik, hanem ténylegesen eredményeket képes elérni, mindezt hatékonyan, gyorsan és határidőre. Tapasztalattal és eredményekkel rendelkezik az online marketing világában. Tudása nem elméleti, hanem gyakorlati eredményekkel párosul. Nem próbálkozni akar, hanem biztosra megy, hisz ismeri a saját tudását, eredményeit és képességeit. A munkáját élvezettel végzi, és az elért sikerei mindig jó érzéssel töltik meg a szívét. Szimpatikus számára a küldetés, amit a SinexRent képvisel és örömmel tesz annak érdekében, hogy a küldetés elérése mielőbb valósággá váljon.

Képességek, amik elengedhetetlenek a hatékony munkavégzéshez

- Online marketing gyakorlati ismeret, és valódi eredményekkel alátámasztott BŐSÉGES tapasztalat

- Kreativitás a tervezésben és a kivitelezésben

- Szövegírás (tudnod kell magadtól nagyon ütős marketing szövegeket írni)

- Teljeskörű kivitelezés

- Tesztelés, konverzió optimalizálás

- Kampánymenedzselés

- Ügyfélközpontú gondolkodás, ügyfélközpontú működés

- Kiemelten magas kommunikációs képesség

- Gyors, hatékony kapcsolatkiépítési, kapcsolatteremtési képesség

- Marketing irányultságú megközelítés, gondolkodás

- Gyors, hatékony munkavégzés

- Eredményes, probléma megoldó képesség

- Nagy munkabíró képesség

- Tulajdonosi nézőpont

- Teljesítményorientált gondolkodásmód

- Képes feladatokat a legvégéig elvinni, azokat hatékonyan és gyorsan lezárni

- Csapatjátékos hozzáállás

- Önálló működés, önálló munkavégzési képesség

 

Kizáró okok:

- ha jelenleg van munkahelyed és nem állsz felmondás alatt, akkor ne jelentkezz

- ha nem a jelentkezési feltételekben megadott módon jelentkezel, akkor szintén nem tudjuk fogadni érdeklődésed

Kereseti lehetőség:

A munkát valóban eredményesen ellátni képes munkatárs minimálisan havi 1.000.000,-Ft fizetésre számíthat. Az online marketing specialista fizetésének nincs felső korlátja. Kizárólag a képességeid és az elért eredményeid számítanak. A piac mérete, a konkurenciák hiánya, és az egyedi üzleti modellünk a háttér a lehetőség mögött.

Fejlődési lehetőség:

A hétről - hétre, hónapról - hónapra történő dinamikus fejlődés és a közelgő Nemzetközi terjeszkedés miatt az adott feladatkört kiemelkedően elvégző munkatárs további előmenetelre tehet szert. Kizárólag rajtad és a teljesítményeden áll a folytatás és a közös jövő.

A nálunk dolgozók mondják:

"Szeretek itt dolgozni. A közös beszélgetések mindig felüdítenek, új megvilágításba helyezik a közös munkát. Az összes kollégám kedves, segítőkész, jó kis csapat, jó együtt dolgozni velük. Biztosan tudom, hogy nagy jövője van a cégnek ilyen hozzáállással és munkával."

Ági - diszpécser

 

"Úgy érzem számomra kedvező perspektívát tud nyújtani a SinexRent a későbbi céljaim elérésére! Jó dolgozni egy közös célon, amit mindenkin érzek, aki ennél a cégnél van: A SIKER! és a sikerre való törekvés! Nem aggódom azon vajon holnap lesz-e munkám! Nem kérdés, hogy érdemes -e felkelni reggel!! Vagy mire munkába megyek be kell-e mennem egyáltalán!
Engem ez nagyon inspirál. Ráadásul az értékesítés az nem változik! Aki szereti csinálni az mindig élvezni fogja a kihívásokat, a vele együtt járó nehézségeket és némely ember utálatát, valamint szeretetét!"

Fefe - diszpécser

 

Jelentkezés módja:

Kizárólag írásban, az alábbi kérdések részletes megválaszolásával van mód a meghirdetett állásra való jelentkezésnek. A válaszokat, és a részletes szakmai Önéletrajzodat Dvorszky Gábor részére a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre kell elküldeni.

 

Online marketing specialista pozícióra jelentkezési kérdések:

- Milyen online marketing eszközöket ismersz, használsz és azokkal eddig milyen konkrét eredményeket értél el?

- Mik a pontos főbb lépései, fázisai az általad használt, jól bevált és sikeres online marketing stratégiáknak?

- A marketing irányultságú gondolkodásod miképp fejeződik ki a munkaköri teendőid végzése alatt?

- Hány mérési pontot használsz egy-egy online marketing kampány során? Miért pont ezeket alkalmazod?

- Hogyan valósul meg az esetedben a teljesítményorientált gondolkodásmód, és ez miképp nyilvánul meg a munkaköröd ellátása kapcsán?

- Mutass be részletesen egy teljesen általad önállóan létrehozott marketing kampányt annak eredményeivel együtt.

- Mi az, amiben a legerősebb vagy?

 

A válaszokat és a részletes szakmai önéletrajzod a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre kérjük.

 

Mi fog történni a jelentkezést követően?

- amennyiben minden szükséges információt elküldtél, úgy átolvassuk a küldött anyagokat

- ha lesznek további kérdéseink, azokat feltesszük írásban részedre

- a kapott jelentkezések feldolgozását követően a feladat elvégzésére alkalmas jelentkezőkkel személyesen is találkozunk és további kérdéseket teszünk fel annak érdekében, hogy a leginkább alkalmas személyeket megtaláljuk. (2 főt keresünk)

- a személyes találkozót követően kiválasztjuk azokat, akikkel egy 3 hónapos próba időszakra leszerződünk

- a próba időszak alatt meg kell tudnod mutatni valós, létező eredményekkel az igazi tudásod. Egy teszt feladatot fogsz kapni, amit a szakértelmedet felhasználva meg kell oldanod. Kizárólag az elért eredményeid alapján értékeljük ki közösen a teszt feladat végeredményét.

- a 3 hónapos próba időszak leteltét követően kölcsönös megelégedettség esetén végleges megállapodást kötünk.

 


SinexRent A közösségi járműbérlés